Category : Uncategorized

Welkom bij Cattery en kattenpension van de Poezeboot

Wij bieden in Stedebroec voor alle soorten katten een huiselijk en rustig pension voor verblijf tijdens uw vakantie, weekendje weg of verhuizing. Omdat wij een zeer kleinschalig pension zijn geven wij uw kat veel persoonlijke aandacht en een zeer goede verzorging.

Naast het fokken van verschillende raskatten (Heilige Birmanen en Somali’s) bieden wij voor allerlei soorten katten sinds 2010 een veilige en vertrouwde pension opvang. De meeste katten komen uit deze omgeving ( Stedebroec, Enkhuizen, Andijk, Medemblik, Venhuizen, Hoorn) maar ook daarbuiten komen kattenliefhebbers naar ons om de persoonlijke aandacht die de kat krijgt tijdens zijn verblijf.

In een huiselijke, verwarmde en rustige omgeving krijgen uw katten regelmatig een knuffel en aai -sessie en kunt u uw kat dus met een gerust gevoel tijdelijk bij ons achterlaten. Natuurlijk krijgen uw katten ook de ruimte in een mooie buitenren en voldoende speeltjes. Omdat wij een kleinschalig pension aanhouden kan er in de drukke tijden ( zomer, kerst, schoolvakanties) snel geen ruimte meer zijn voor nieuwe katten. Ruim vantevoren reserveren is voor deze tijden ook verstandig.

Tarief

Het tarief is €8,50 per dag per kat. Mocht uw kat bijzondere aandacht nodig hebben of een speciaal dieet volgen dan kan daar rekening mee worden gehouden. Daarom plaatsen wij ook maximaal 5 katten tegelijkertijd in het kattenpension. 

Contact

U kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op. Voor meer foto’s en andere leuke kattenweetjes kunt u natuurlijk altijd terecht op onze facebook pagina: www.facebook.com/kattenpensionPoezeboot;

Voor meer info kunt u ons telefonisch bereiken op 06 – 52382590. Wij maken dan graag een afspraak met u, waarbij u natuurlijk ook het pension kunt bekijken.

U kunt ons ook vinden op www.dierenpension-info.nl